Maliye çalışanları 3600 ek göstergeyi hak etmiyor mu?

Maliye çalışanları 3600 ek göstergeyi hak etmiyor mu?
Maliye çalışanları hiç mi 3600 ek göstergeyi hak etmiyor? Tabikide hak etmekte hatta tüm kamu kesimi 3600 ek göstergeyi hak etmekte ve tüm çalışanlarına verilmelidir.Böylelikle bir nebzede olsa çalışanlar yıllardır hak ettikleri maaş artışlarını ve emeklilikte kazanımlar elde etmiş olur.

Maliye çalışanları hiç mi 3600 ek göstergeyi hak etmiyor? Tabikide hak etmekte hatta tüm kamu kesimi 3600 ek göstergeyi hak etmekte ve tüm çalışanlarına verilmelidir.Böylelikle bir nebzede olsa çalışanlar yıllardır hak ettikleri  maaş artışlarını ve emeklilikte kazanımlar elde etmiş olur.

TÜM KAMU ÇALIŞANLARIN 3600 EK GÖSTERGE İSTEKLERİ

Hayat kime neye göre şekillenir elbette okumak olmalı ama okumanında bir eşitliği bir adaleti olmalı.Her kurum kendi içerisinde zor olanı kolay olanı vardır lakin eğitimse eğitim çalışma ise çalışma hangi kurum maliye çalışanından çok çalışmakta vergi toplamakta ve dağıtmakta elbetteki Maliye Bakanlığı tüm kurumlara topladığı vergiler oranında dağıtım yapmakta.Peki bu Maliye çalışanları hiç mi 3600 ek göstergeyi hak etmiyor mu? Tabikide hak etmekte hatta tüm kamu kesimi 3600 ek göstergeyi hak etmekte ve tüm çalışanlarına verilmelidir.Böylelikle bir nebzede olsa çalışanlar yıllardır hak ettikleri  maaş artışlarını ve emeklilikte kazanımlar elde etmiş olur.Özellikle Maliye çalışanları 7 yıldır gelir gider çalışanları kurumiçi gelir uzmanlık sınavı açılmadığı için yıllardır aynı masada aynı işi yaptıkları halde ciddi maaş farkı oluşmakta moral motivasyon eksikliği yaşamaktalar.Hiç olmazsa her çalışana 3600 ek gösterge verilerek bu adaletsizliği bir nebzede olsa son verilmiş olur.Çalışma hayatımızda çok maddi kaybımız olsada emeklilik hayatımızda aynı koşulları taşıyıp aynı emekli maaş almamız sağlanmış olur.İnşallah biran önce tüm kamu çalışanlarına ayrım yapmaksızın 3600 ek gösterge verilmelidir.Elbette çalışırken çok zorluklar yaşadık çok maaş kaybımız oldu hiç olmazsa emeklilerimizde  aynı koşullarda olup aynı maaş almamız sağlanır ve tüm çalışanlar arasında adalet sağlanır .

GİB PERSONELİ SUAT FİDAN / Kamubiz.com ÖZEL

(Sitemizden Alıntılanan Haberlerde Kaynak Gösterilmeden Kullanılması Halinde Yasal İşlem Yapılacaktır)

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
16 Yorum