Meclis Bakanı Yıldırım'dan 3600 ek gösterge açıklaması

Meclis Bakanı Yıldırım'dan 3600 ek gösterge açıklaması
memurlar - TBMM Başkanı Binali Yıldırım 3600 ek gösterge konusundaki düşüncelerini açıkladı. Meclis Başkanı Yıldırım, 3600 ek gösterge ile ilgili kanunun çıkmasını öngörüyor musunuz sorusuna, 'Ak Parti verdiği sözün arkasında durur, 3600 ek gösterge sözü mutlaka yerine getirilecek' dedi.

memurlar.net haber - Genel seçimler öncesinde polis, öğretmen, din görevlilerine ve şube müdürlerine hemen hemen tüm partiler tarafından 3 bin 600 ek göstergenin verileceği vaat edilmişti. TBMM Başkanı Binali Yıldırım'a memurlar.net olarak, Çin, Kırgızistan ve İran seyahatinde yaptığımız görüşmede kendisine, 3600 ek gösterge konusunu sorduk. Yıldırım, 3600 ek gösterge sözünün mutlaka yerine getirileceğini söyledi.

3600 ek gösterge ile ilgili söz verildi. Yerel seçimlerden 3600 ek gösterge ile ilgili kanunun çıkmasını öngörüyor musunuz?

Tabi bu yürütmenin sorumluluğunda bir konu. Bununla ilgili vaatler verildi ve mutlaka vaatler yerine getirilir. Ben seçimden önce olur mu, olmaz mı noktasında takdir ederseniz ki kendi alanımda olmadığı için bir şey söylemem olmaz. Ama söz ağızdan çıktı bir kere. AK Parti'nin de özelliği verdiği sözün arkasında durmak. Gecikme de olsa bile, mutlaka bu dikkate alınacaktır.

memurlar.net

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
17 Yorum