Memur derneklerinden 3600 ek gösterge talebi

Memur derneklerinden 3600 ek gösterge talebi
Memur dernekleri polis , öğretmen , hemşire ve din görevlilerine 3600 ek gösterge çalışmasının bütün kamu görevlilerini kapsaması için bugün 21:00 da twitterda tek ses tek yürek oluyor ve #Memura3600 tagı ile seslerini duyuruyor.

Beş memur derneği birleşerek 3600 ekgösterge puanının kendilerine verilmesi için twitter etkinliği başlattı. İlki bugün saat : 21.00 de başlatılacak olan etkinliğin ikincisi 17 Ekim'de yapılacaktır. Kamu Şefleri Derneği, Ceza Tevkifevleri Derneği, Sosyal Güvenlik Ailesi Derneğ, İşkur Çalışanları Derneği ve Tapu Kadastro Çalışanları Derneğinin Ortaklaşa Başlattığı Twitter Eylemi bugün saat 21.00 Başlayacaktır. Dernek başkanları eylemle ilgili olarak Sosyal medya üzerinden üyelerine cağırıda bulunarak etkinliğe katılıma çağırdı.

Twitter etkinliğinden tepkiler şu şekilde;

Ek göstergeyi Şube müdürü alıyorsa Şeflerde almalı 

Bizde 657 devlet memuruyuz uvey evlat muamelsi gordugumuz yeter

Ek gösterge  #Memura3600 bütün memurları kapsamalıdır lütfen ayrım yapmayın!

Üniversite Memurlarının tayin hakkı yok. Hiç bir ek ödemesi yok, bizimde 3600 gösterge hakkımız.

Ayrım gayrım olmadan tüm kamu çalışanlarına ek gösterge.

Ek gösterge bütün kamu çalışanlarına verilmeli ve diğer devlet memurlarına tanınan tayin hakkı üniversite idari personelleri ne de bir an önce verilmeli 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum