Memur maaşları ve 3600 ek gösterge Bahçeli'ye iletildi

Memur maaşları ve 3600 ek gösterge Bahçeli'ye iletildi
Türkiye Kamu-Sen Yönetim Kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye memur maaş zammını ve 3600 ek gösterge talebi iletildi.

Kamu-Sen Genel Başkanı Kahveci sosyal medya hesabında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ilişkin ziyaretinin detaylarını paylaştı:

TÜRKİYE KAMU-SEN BAŞKANLAR KURULU OLARAK MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİK

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Türkiye Kamu-Sen  Yönetim Kurulu üyelerimiz ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerin ardından hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Ziyarette MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli 
 ile çalışma hayatına ilişkin olarak görüş alışverişinde bulunduk.

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI 22 BİN TL YAPILDIKTAN SONRA ÜZERİNE TOPLU SÖZLEŞME GEREĞİ YAPILACAK ZAMLAR EKLENMELİDİR

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Görüşmede özellikle Temmuz ayında en düşük memur maaşının 22 bin TL'ye yükseltilmesi konusu ele aldık.

Yaşanan ekonomik gelişmelere ve alım gücündeki düşüşe paralel olarak en düşük memur maaşının 22 bin TL’ye  yükseltildikten sonra toplu sözleşme gereği yapılması gereken yüzde 6 zam ve enflasyon farkının bu artışın üzerine ilave edilmesi gerektiğini ifade ettik.

En düşük dereceli memur maaşına yapılacak bu artışların tamamının bütün memurlara aynı şekilde uygulanması gerektiğini, bu yolla kamu çalışanlarının alım gücünün korunabileceğini vurguladık.

BİRİNCİ DERECEYE ULAŞAM TÜM KAMU GÖREVLİLERİNE 3600 EK GÖSTERGE VERİLMELİDİR

Görüşmede ayrıca 1. dereceye ulaşmış bütün kamu görevlerinin ek gösterge rakamlarının 3600’e yükseltilmesi ve Ağustos ayında yapılacak olan 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine yönelik başlıkları da dile getirdik.

Yönetim Kurulu olarak, Türk memuruna verdikleri desteklerden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkürlerimizi sunarken, bundan sonraki süreçte de beklenti ve taleplerimizin sonuca ulaşması çerçevesinde destek beklediğimizi kendilerine ifade ettik.

Nazik kabullerinden dolayı MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkür ediyoruz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
23 Yorum