Memur-Sen 2019 KPDK ve Sözleşmeli Personel Taleplerini Çalışma Bakanına İletti

Memur-Sen 2019 KPDK ve Sözleşmeli Personel Taleplerini Çalışma Bakanına İletti
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Genel Başkan Yardımcılarından oluşan bir heyet Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile bir araya gelerek, 2019’un ilk KPDK’sı öncesinde beklentilerini ve sözleşmeli personelin yaşadığı sorunları iletti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a Genel Başkan Yardımcıları Hacı Bayram Tonbul ve Soner Can Tufanoğlu eşlik etti.  Ziyarette yakın zamanda gerçekleştirilmesi beklenen KPDK’nın yanı sıra Memur-Sen’in 4688 sayılı yasaya ilişkin teklifleri de konuşuldu.

Yalçın, Bakan Selçuk’a sözleşmeli personellerin sorunlarını da ileterek sözleşmelilerin kadro taleplerini iletti. Sözleşmeli kamu görevlilerinin yaşadıkları sorunların olduğunu dile getiren Yalçın, kadrolu istihdam yönünde adım atılmasını beklediklerini ifade etti.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
31 Yorum