Memur Sen, Çalışma Bakanı ile sözleşmeliler, YHS personeli ve 3600 ek gösterge hakkında görüştü

Memur Sen, Çalışma Bakanı ile sözleşmeliler, YHS personeli ve 3600 ek gösterge hakkında görüştü
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Bakan Selçuk'a sözleşmelilerin kadroya geçiş talebini, Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarının (YHS) Genel İdare Hizmetler Sınıfı’na (GİH) geçiş beklentisini, 4/C’den 4/B’ye geçen çalışanların sorunlarını, 3600 Ek Gösterge ve vergi dilimi konusundaki vaat ve beklentilerini iletti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, Memur-Sen’e bağlı 11 sendikanın genel başkanları ve Memur-Sen bünyesinde faaliyet gösteren komisyonların başkanları, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem’i genel merkezde ağırladı.

Çalışma hayatı ve kamu görevlilerinin sıkıntı ve taleplerinin gündeme geldiği toplantıda Genel Başkan Yalçın, Bakan Selçuk’a mevcut durum ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Memur-Sen olarak kamu görevlilerinin taleplerini her fırsatta gündeme getirdiklerini ifade eden Yalçın, bunların çözümü için de gayret sarf etmeye devam edeceklerini kaydetti.

19 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısı öncesinde teklif ve ön değerlendirmelerin de yapıldığı toplantıda; sözleşmelilerin kadroya geçiş talebi, Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarının (YHS) Genel İdare Hizmetler Sınıfı’na (GİH) geçiş beklentisi, 4/C’den 4/B’ye geçen çalışanların sorunları, 3600 Ek Gösterge konusundaki vaat ve beklentiler, gelir vergisi ve 4688 sayılı Kanuna dair değişim talepleri de görüşüldü.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
61 Yorum