MHP'den imam-hatip, müezzin kayyım ve Kur’an kursu öğreticilerine kadro talebi

MHP'den imam-hatip, müezzin kayyım ve Kur’an kursu öğreticilerine kadro talebi
Kur’an kursu hocalarına, imam-hatiplere, müezzin kayyımlara ve Kur’an kursu öğreticilerine 4/B kapsamında kadro verilmesine dair Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un TBMM Genel Kurulunda bugün (30.10.2018) yaptığı açıklama şu şekilde;

Sayın Başkan, Diyanet İşleri Başkanlığına son dört yıldır imam-hatip, müezzin kayyım ve Kur’an kursu öğreticileri alınmakta. Bunlar, bulundukları yerlerde muhtarlar tarafından, kaymakamlar tarafından her gün üzerlerine gidildikçe sıkıntılar yaşamaktalar. Dolayısıyla, iyi bir hizmet de verememekteler. Bu fahri Kur’an kursu hocalarımıza, imam-hatiplere, müezzin kayyımlara ve Kur’an kursu öğreticilerine 4/B kapsamında kadro verilmesini ve ne zaman verileceğini özellikle öğrenmek istiyorum. İŞKUR’dan da imam alma işine son verelim. Diyanet de bu işe bir çekidüzen verirse hayrımıza olur diye düşünüyor, saygılar sunuyorum.

Kamubiz.com ÖZEL / ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum