MHP'den son dakika 3600 ek gösterge açıklaması!

MHP'den son dakika 3600 ek gösterge açıklaması!
MHP tarafından verilen kanun teklifi sonrasında 3600 ek göstergeye ilişkin yeni bir açıklama geldi. TBMM Genel Kurulunda bugün Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına söz alan İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu öğretmen, polis ve uzman çavuşlara 3600 ek göstergelerinin çıkartılması için Hükümete çağrıda bulundu.

MHP GRUBU ADINA İSMAİL FARUK AKSU (İstanbul) – ...Bu nedenle, başta çiftçi, işçi, memur, emekli, esnaf gibi dar ve sabit gelirli vatandaşlarımız olmak üzere, tüm toplum kesimlerinin sorunlarının giderek iyileştirilmesini mümkün kılacak önlemlerin ve desteklerin hayata geçirilmesi gerekmektedir. Bu acil önlemlerle eş zamanlı olarak sağlıklı bir yatırım, üretim, istihdam ve ihracat zincirinin oluşturulması için de ekonomide kalıcı, sürdürülebilir yapısal önlemlerin devreye konulması zorunludur. Vatandaşlarımız ertelenen bazı taleplerine, ekonomide sağlanacak iyileşmeye de paralel olarak, önümüzdeki dönemde çözüm getirilmesini beklemektedir. Bu kapsamda, çalışanlarımızın 3600 ek gösterge talebinin karşılanması; ..Cumhurbaşkanlığı hükûmet sisteminin tümüyle yerleşmesini temin edecek eksikliklerin giderilmesi milletçe geleceğe güvenle bakmamızı temin edecektir. Seçim beyannamemizde de vurguladığımız gibi, öğretmenlerimizin, polislerimizin ve uzman çavuşlarımızın ek göstergelerinin 3600’e çıkartılması; .. ilişkin adımlar hem Meclisimizce hem de hükûmet tarafından atılmaktadır.

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum