MHP'li Cemal Enginyurt'tan CTE personeline 3600 ek gösterge ve emniyet sınıfı talebi

MHP'li Cemal Enginyurt'tan CTE personeline 3600 ek gösterge ve emniyet sınıfı talebi
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında, infaz koruma memurlarıyla birlikte gümrük, orman muhafaza memurları ve polislere 3600 ek gösterge verilmesi gerektiğini belirtti. MHP'li Enginyurt ayrıca ikm personelinin emniyet hizmetleri sınıfına dâhil edilmesi gerektiğini söyledi.

CEMAL ENGİNYURT (Ordu) –İnfaz koruma memurlarıyla ilgili bir iki cümle sarf etmek istiyorum: Kırk beş günden bu tarafa hapishane hayatı yaşıyorlar. Cezaevlerinde büyük tehlikelere maruz kalıyorlar, daha iki gün önce Rize’de bir infaz koruma memuru acımasızca bıçaklandı. Bu kardeşlerimizin emniyet hizmetleri sınıfına dâhil edilmesi gerekir. Bu yasa görüşülürken -İçişleri Bakan Yardımcımız da burada, Hükûmetimiz burada, Cumhur İttifakı olarak buradayız- söz verilen 3600’de yerine getirilmeli, infaz koruma memurlarıyla birlikte gümrük, orman muhafaza memurları ve polis kardeşlerimizin beklentileri gündeme taşınmalıdır.

Kamubiz.com ÖZEL/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum