MHP'li vekilden uzman çavuşlara kadro müjdesi

MHP'li vekilden uzman çavuşlara kadro müjdesi
Sözleşmeli personel olarak görev yapan uzman çavuşların kadro taleplerini sürekli gündeme getirmiştik. Uzman çavuşlar diğer Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile aynı üniformayı giyiyorlar, aynı yemeği yiyorlar, aynı cephede mücadele ediyorlar ama bazı hususlarda eşitsiz ve adaletsiz uygulamalarla karşı karşıyalar. En önemli sorunları ise kadrolarının olmayışı idi. Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Milletvekili İzzet Ulvi Yönter uzman çavuşların kadroya alınacağı müjdesini verdi. İşte o açıklaması..

"Meclis'in uzman çavuşu" diye hitap edilen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, gündemdeki konuları gazetemize değerlendirdi. Ulvi Yönter'in sorularımıza verdiği cevaplar şöyle:

OY HESABI YAPMIYORUZ, MESELELER ÇÖZÜLSÜN

Size neden 'Meclis'in uzman çavuşu' diyorlar? Uzman çavuşların hakları konusunda yaptığınız çalışmalar ne durumda?

Ben kendimi uzman çavuş, jandarma hissediyorum. Bu kahramanların problemlerinin çözülmesi konusunda bütün samimiyetimizle çalışıyoruz.

Meseleye siyasi bakmıyoruz. Oy hesabı yapmıyoruz. Uzmanlar, TSK'nın belkemiğidir. Şu anda vatanın dağında taşında soğuk demeden beka mücadelesi veriyorlar. Fırat'ın doğusunu yerle yeksan edeceksek bunu uzman çavuşlarımız yapacak.

Bu kardeşlerimiz kadro istiyorlar. Söz de aldık, oldu sayıyoruz. Uzman çavuşlarımız gösterilen her hedefe ulaşıyor. Bu kardeşlerimiz şehit olunca cennete giriyor ama orduevine giremiyor. Orduevinde ne var? Açalım, eşiyle çocuğuyla kardeşlerimiz gelsin otursun. Ben bunun da olacağına inanıyorum.

Türkiye

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum