MHP ve İYİ Parti'den yardımcı hizmetler sınıfı açıklaması

MHP ve İYİ Parti'den yardımcı hizmetler sınıfı açıklaması
2019 yılı bütçesi üzerinde dün TBMM Genel Kurulunda konuşma yapan MHP ve İYİ Parti milletvekilleri Yardımcı hizmetler sınıfı personeline ek gösterge ve memur kadrosu verilmesiyle ilgili taleplerini açıkladılar.

MHP GRUBU ADINA ALİ MUHİTTİN TAŞDOĞAN (Gaziantep) – Yardımcı hizmetler sınıfı personeli dediğimiz ve “YHS personeli” diye bilinenler ise iş yerinde memurluk yapıyor, masa başında bilgisayar kullanıyor ve genel idari hizmetler sınıfında memurlar gibi çalışıyor. YHS personeli ise “memur” unvanı veya yaptığı işe göre “veri hizmetleri kontrol unvanı” almayı bekliyor.

İYİ PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ İSMAİL KONCUK- İzinlerin iş günü esasına göre kullanılması hâlâ düzenlemedi, bu KPDK kararıdır. Yardımcı hizmetler sınıfına ek gösterge verilmesi, bu da KPDK kararıdır; kulakları çınlasın, taa, Sayın Faruk Çelik döneminde alınan bir karardır, hâlâ hayata geçmedi.

Yardımcı hizmetler sınıfının memur kadrolarına alınmasıyla ilgili talebi burada benden önce konuşan arkadaşlarımız da ifade etti.

Kamubiz.com ÖZEL /ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
32 Yorum