Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 600 sürekli işçi alım ilanı yayımlandı! Başvurular İŞKUR üzerinden

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 600 sürekli işçi alım ilanı yayımlandı! Başvurular İŞKUR üzerinden
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 600 sürekli işçi alım ilanını yayımladı! Millî Savunma Bakanlığına bağlı İstanbul, İzmir ve Gölcük Tersanesi Komutanlığı işyerlerinde sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere 600 (altı yüz) daimi işçi alınacaktır. Başvurular İŞKUR üzerinden 25-29 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI: 1.  Millî Savunma Bakanlığına bağlı İstanbul, İzmir ve Gölcük Tersanesi Komutanlığı işyerlerinde sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere 600 (altı yüz) daimi işçi alınacaktır. 2.  Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince, işçi alım ilanı Türkiye İş Kurumu internet sitesinde yayımlanmakta olup ilana başvuracak adayların, 25-29 Mart 2019 tarihleri arasında başvurularını Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapmaları gerekmektedir. 3.  Millî Savunma Bakanlığı ve bağlı işyerlerine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. 4.  Ayrıntılı bilgi ve başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.