Müdür 45 gün sonra görevden alındı

Müdür 45 gün sonra görevden alındı
Adnan Menderes Üniversitesi Karacasu Memnune İnci Meslek Yükseokulu Müdürlüğü görevine 11 Mart 2023 tarihinde başlayan Aziz Bostan'ın bu görevi sadece 45 gün sürdü.

Değişimin rektör değişimi sebebiyle yaşandığı öğrenilirken Bostan'ın yerine Veterinerlik Fakültesinde görevli Dr. Öğretim Üyesi Niyazi Küçük atandı.

4 yıl bu görevi sürdüren Umut Tolga Gümüş'ün yerine 8 Mart'ta atanan ve 11 Mart'ta görevi Gümüş'ten devralan okulun kurucu müdürü Aziz Bostan'ın ikinci dönemi sadece 45 gün sürdü. Önceki rektör Osman Selçuk Aldemir'in son günlerinde Karacasu'ya atanan Bostan'ın bu görevi Rektör Bülent Kent'in atanmasıyla beklenmedik şekilde sonlandı. Müdür değişimleri rektör değişimlerinden sonra olağan karşılansa da Karacasu'daki jet değişim dikkat çekti. Karacasu'daki ikinci dönemine Davutlar Meslek Yüksekokulundan gelen aynı zamandan Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı olan Bostan'ın bir turizm ilçesi olan Karacasu'ya atanması anlamlı bulunurken Bostan'ın döneminin tamamlanmasıyla bundan böyle Karacasu'da Veteriner Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Niyazi Küçük görev yapacak.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

"KARACASU'YU TURİZM BELDESİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ" DEMİŞTİ
11 Mart'ta Düzenlenen törenle görevi devralan, aynı zamanda ADÜ Turizm Fakültesi Dekanı olan Doç. Dr. Aziz Bostan, "Karacasu şehrini turizm beldesi yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Kuruluşunda da görev yaptığım Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu müdürlüğüne tekrar atanmış olmaktan mutluluk duyuyorum. Hem kültürel hem de sosyal birliktelik ve planlamalar ile birlikte Karacasu beldesinin kültürel ve tarihi değerlerini yükseltmek için çalışacağız" ifadelerini kullanmıştı.

REKTÖRLÜKTEN YAPILAN DUYURU
Değişikliklerle alakalı Adnan Menderes Üniversitesi Resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Yabancı Diller Yüksekokulu ile Nazilli, Buharkent ve Karacasu MYO’da yeni atamalar gerçekleşti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 20/b, Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliği’nin 12/b maddeleri gereğince 25 Nisan 2023 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu, Nazilli, Buharkent ve Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulunda yeni atamalar gerçekleştirdi. Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü görevine Doç. Dr. Bertan Akyol atanırken; Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Doç. Dr. Mustafa Özçağ, Buharkent Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Kaya, Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne ise Dr. Öğretim Üyesi Niyazi Küçük atandı. Öğretim üyelerimize yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileriz" ifadeleri kullanıldı.

sesgazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.