Mustafa Destici'den 3600 ek gösterge, emeklilikte yaşa takılanlar ve kadro açıklaması

Mustafa Destici'den 3600 ek gösterge, emeklilikte yaşa takılanlar ve kadro açıklaması
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisince Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, memura 3600 ek gösterge, emeklilikte yaşa takılan ve kadro konularına değindi..

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı da, Zonguldak mitinginde, gündemdeki 4 önemli konuyu dile getirdi. Emekliye iyileştirme,EYT'ye çözüm,Memura 3600,Taşerona Kadro. Emeklilikte yaşa takılanların erken emeklilik değil haklarını istediklerini anlatan Destici, konuşmasına şöyle devam etti:

"Emeklikte yaşa takılanlar işe başlarken devlet bize dedi ki, 'Şu kadar çalışacaksın, şu kadar yıl, bu kadar prim ödeyeceksin emekli olacaksın.' dedi. Sonra adeta maç oynanırken o esnada kural değiştirdi ve 'Yaş sınırı koyuyorum.' dedi. Bu olmaz. Emeklilikte yaşa takılanlar, erken emeklilik istemiyor, haklarını istiyor, mücadele ediyorlar, onların yanındayım. 24 Haziran seçimleri öncesi verilen 3 bin 600 ek gösterge sözü var. Polislerimiz orada. 3 bin 600 ek göstergeyi bekliyorlar. Din görevlilerimiz, öğretmenlerimiz, bu dönemin bana göre en büyük hak mağdurlarından bir tanesi öğretmenler. Bir eğitimci olarak bunu biliyorum. Bunlara verilen söz yerine getirilmeli ve 3 bin 600 ek gösterge mutlaka çıkarılmalı."

"Hesap veremeyeceğimiz hiçbir işin altında imzamız yok"

Destici, taşeron olup kadroya geçemeyenlerin bulunduğunu, bunların da kadro hakkının verilmesi, emekliler için mutlaka iyileştirme yapılması gerektiğini dile getirdi.

haberler,com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum