Mustafa Destici'den 3600 ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılanlar EYT açıklaması

Mustafa Destici'den 3600 ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılanlar EYT açıklaması
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergeye dair açıklamalarda bulundu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 3600 ek gössterge ve EYT'ye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

3600 EK GÖSTERGE
Mustafa Destici, AK Parti'nin 3600 ek göstergeye ilişkin açıklamalarını da olumlu karşıladıklarını belirterek, "Bu açıklamadan memnuniyet duyduk. 3600 ek gösterge beklentisi içinde olan din görevlileri, hemşireler, öğretmenler ve polislerin taleplerinin karşılanmasını bekliyoruz. Ayrıca BBP olarak bütün memurlarımızın da bu kapsama alınmasına istiyoruz." dedi.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR (EYT)
EYT sorununun da en kısa sürede çözülmesi için çağrıda bulunan Destici, "Bunlar erken emekli olmak değil, verilmeyen haklarının iade edilmesini istiyor. AK Parti iktidarları döneminde pek çok hakkın teslim edilmesine şahit olduk. Hükümetin bu kardeşlerimizin de taleplerini karşılamasını bekliyoruz. Hükümetin kuru inattan vazgeçerek bu mağduriyetin giderilmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

ulusal.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum