Orman muhafaza memurlarının seyyar görev tazminatları 4 aydır ödenmiyor

Orman muhafaza memurlarının seyyar görev tazminatları 4 aydır ödenmiyor
Orman muhafaza memurlarının seyyar görev tazminatları 4 aydır ödenmiyor

Orman Muhafaza memurlarına 6245 sayılı Kanunun 49. maddesine istinaden her ay ödenen seyyar görev tazminatlarının, 2019 yılı başından bu yana ödenememektedir. Orman Genel Müdürlüğü, ödenememeye gerekçe olarak, seyyar görev tazminatı vizelerinin gelmemesini gerekçe göstermektedir. Orman Genel Müdürlüğü personeli Hazine ve Maliye Bakanlığından gerekli vizelerin verilmesini bekliyor

OGM'den seyyar görev tazminatına yönelik açıklama

İŞTE ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖNDERDİĞİ AÇIKLAMA

İnternet sitenizde 08.05.2019 tarihinde yer alan "Seyyar Görev Tazminatları 4 Aydır Ödenmiyor" başlıklı haber ile ilgili olarak Genel Müdürlüğümüzce aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

Orman Genel Müdürlüğünde görevli Orman Muhafaza Memurlarına 6245 sayılı Harcırah Kanununun 49 uncu maddesi hükümlerine göre ödenmekte olan seyyar görev tazminatlarının 2019 yılında 4 aydır ödenmediği, ödememeye gerekçe olarak Hazine ve Maliye Bakanlığından gerekli vizelerin verilmemesi iddiası gerçeği yansıtmamaktadır.

Genel Müdürlüğümüzce Hazine ve Maliye Bakanlığından 12.03.2019 tarihinde vize işlemleri yazısı alınmış ve birimlerimize üst yazı ile gönderilmiştir.

Ayrıca habere konu edilen seyyar görev tazminatı ile ilgili olarak 2019 yılı özel bütçemizden ödeme yapılmıştır.

Sizin ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi maksadıyla bilgilerinize sunulur.

Orman Genel Müdürlüğü

Basın Müşavirliği


memurlar.net

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.