Samsunda Kaymakam FETÖ’den görevden alındı

Samsunda Kaymakam FETÖ’den görevden alındı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün(FETÖ) Mülki İdare Amirlerine yönelik yapılan operasyonda 43 vali yardımcısı ve kaymakam görevden alındı.

Samsun Asarcık İlçe Kaymakamı Hasan Günaydın’da FETÖ’den görevden alınanlar arasında bulunduğu ortaya çıktı. MİT ve Emniyet tarafından titizlikte yürütüldüğü açıklanan operasyonda FETÖ bağlantısı olan mülki idare amirlerine yönelik operasyon için İçişleri Bakanlığı harekete geçti.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR 

İçişleri Bakanlığı tarafından 43 vali yardımcısı ve kaymakam FETÖ operasyonu ile görevden alındı. Görevden alınan Kaymakamlar arasında Asarcık Kaymakamı Hasan Günaydın’da bulunuyor. Operasyonların devam edeceği yönünde bilgilere ulaşılırken örgütün itirafçılarından elde edilen bilgilere göre 120 mülki idare amirinin daha listede olduğu ve bu kişiler hakkında titiz bir çalışma yapıldığı bilgisine ulaşıldı.
hedefhalk

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.