Sendika, diplomalarını yırtarak memur maaşlarını protesto etti

Sendika, diplomalarını yırtarak memur maaşlarını protesto etti
Hürriyetçi Eğitim Sen Bursa Şubeleri ile Hürriyetçi Tarım Orman Sen Bursa Şubesi okullarda yeni başlatılan Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi İş Birliği Protokolü’nü ve memur maaşlarını protesto etti.

Diplomalarımızı yırtarak memur maaşlarını protesto ettik.

Hürriyetçi Eğitim Sen Bursa Şubeleri ile Hürriyetçi Tarım Orman Sen Bursa Şubesi okullarda yeni başlatılan Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi İş Birliği Protokolü’nü  ve memur maaşlarını protesto etti.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Ülkemizde son iki yılda uygulanan ekonomik politikalardan en fazla etkilenen kesim sabit ücretli, çalışan kesim olmuştur ve bu yük maalesef çalışanların sırtına yüklenmiştir. 

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Günümüz şartlarında memur, bırakın ev araba almayı; ev kirasını ödemekte ve aracına yakıt koymakta zorlanmaktadır. Son beş yılda gıda, giyim, kira, dolar, ev-araç fiyatları neyi baz alırsanız alın memur maaşlarında en az yarı yarıya erime meydana geldiği açıktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum