SİME-SEN'den Teknisyen Yardımcısı Unvanına Düzenleme

SİME-SEN'den Teknisyen Yardımcısı Unvanına Düzenleme
Sivil Memurlar Sendikası olarak Emniyet Genel Müdürlüğünde görev yapan üyelerimizin yaşamış olduğu sıkıntılar ve görev tanımlarının dışında çalıştırılmaları sonucu bir çok Görev Tanımı davası açarak kazandık, kazanmaya devam ediyoruz.

Teknisyen yardımcılarının çektiği işkenceye son vermek için gücümüzün sonuna kadar mücadele etmeye Ant içtik.

Yetkili ve etkisiz  veya diğerleri gibi üyemizin ayağına pranga olmayacağız,  önünü açıp huzurlu olmasını sağlayacağız. Kurum İdari Kurul Tutanaklarında (KİK), masada, havada, karada, suyun altında, kapalı kapılar ardında kazanılan hukuki kazanımlarımızın ve teknisyen yardımcılarının önüne geçmek isteyenlere inat artık bu zulme son vermek gerekiyor.

Disiplin kanunu değişti itiraz eden oldu mu? Emniyet sivil memurları ile emniyet hizmetleri aynı cezayı alıyorlar. İtiraz Sadece SİME-SEN'den.  Davalar kazanıldı masa da davada kazanılsa da çay dağıtmaya devam edilecek diye imzalar atıldı. İtiraz Sadece yine SİME-SEN'den. İş ve İşci Sağlığı Yönetmeliği çıktı, polisevinde  ve çay ocaklarında çalışanlar sayılmadı. İtiraz Sadece yine SİME-SEN'den. 3795 sayılı kanun çıktı meslek sahibi olanlar Teknisyen unvanı verildi. Düzenleme isteyen oldu mu? Kamu Denetçiliğine giderek karar çıkartan Sadece yine SİME-SEN'den.  İÇTİHAT BİRLEŞTİRMESİ, KAMU ZARARININ ÖNLENMESİ için ses var mı? Sadece yine SİME-SEN'den. Çalışanla çalışmayan belli olup, Emniyet sivil memurları sizin nasıl dava adamı olduğunuzu anladıkları zaman biz sürecin sonuna gelmiş olacağız.

Sime-Sen olarak her zaman Hukukun Üstünlüğüne inanmış ve sendikal çalışmalarımızı bu yönde sürdürmeye devam ediyoruz. Sonuca ulaşmak için kesin yollar kullanmaktan çekinmeyeceğiz.

Açılan davalarla ne olacak ? Dava açmakla sendikacılık mı olur ? Dava açmaktan başka ne iş yapıyorsunuz ? Bireysel dava açacaksak sendikaya ne ihtiyaç var ?gibi iş bilmeyenler, sendikacılığın yalansız, vaat vermeden, onurlu bir şekilde yapılamayacağını beyan edenlere inat Yalansız, Doğru, İlkeli ve Onurlu mücadelemize devam edeceğiz.

Emniyet Genel Müdürlüğü adına açılmış Hem idare Mahkemesinde hem de  Bölge İdare Mahkemesinde  (İSTİNAF) kazandığımız ve sadece SİME-SEN'in kazandığı davayı sizlerle paylaşıyoruz.

Yüzlerce kazanılan Davaların ( YD-İdare- Bölge İdare ( İSTİNAF) ) kararlarının artık uygulanması, İçtihat Birleştirilmesinin yapılması ( Emsal Niteliği Kazanması )  ve oluşan Kamu Zararının Giderilmesi için;

Cumhurbaşkanlığına,
İçişleri Bakanlığına
Adalet Bakanlığına
Hazine ve Maliye Bakanlığına
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına
TBMM Kanunlar ve Kararlar Daire Başkanlığına
Devlet Personel Başkanlığına
Kamu Denetçiliği Kurumuna
Mesleki Yeterlilik Kurumuna
Baş Hukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğüne
Emniyet Genel Müdürlüğüne
Emniyet Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliğine gönderilmiştir.

İlk Cevap veren Emniyet Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliğinin cevap yazısını da paylaşıyoruz. Şeffaf ve demokratik katılımcı yönetim gereği genel merkezimize yazının gönderildiği kurumlardan gelen yeni cevap belgeleri de camiamıza paylaşılacaktır.

Sime-Sen sivil memurun güvencisi olmaya ve çalışmaya devam edecektir. Sizler de Emniyet Sivil Memurları olarak üyeliklerinizle destek vermenizi rica ederiz. Unutmayalım ki birlikten kuvvet doğar.

Sivil Memurlar Sendikası Gnl. Mrk. Yönetim Kurulu

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum