Sivil memur yapılan uzman çavuşlara özlük hakları iade edilsin

Sivil memur yapılan uzman çavuşlara özlük hakları iade edilsin
Sivil memur yapılan uzman çavuşların talepleri! TSK bünyesinde yıllarca görev yapan uzman çavuşlar, emekli uzman çavuş olmalarına sadece birkaç ay kala, siz yaş sınırına takıldınız, denip en alt kademeden sivil memur emeklisi ediliyor. B durum maddi ve manevi olarak çok büyük hak kayıplarına neden oluyor.  Bu uygulama nedeniyle bu ülkenin birlik ve beraberliği için, yıllarca hizmet etmiş bu vatan evlatları kendilerini,  kaderlerine terk edilmiş olarak hissediyorlar.

TSK bünyesinde yıllarca görev yapan uzman çavuşlar, emekli uzman çavuş olmalarına sadece birkaç ay kala, siz yaş sınırına takıldınız, denip en alt kademeden sivil memur emeklisi ediliyor. B durum maddi ve manevi olarak çok büyük hak kayıplarına neden oluyor.  Bu uygulama nedeniyle bu ülkenin birlik ve beraberliği için, yıllarca hizmet etmiş bu vatan evlatları kendilerini,  kaderlerine terk edilmiş olarak hissediyorlar.


İşte sitemize ulaşan uzman çavuşların talepleri:


Bizler 45 yaş nedeni ile TSK'da uzman erbaş olarak görev yaparken Tsk'da memur kadrolarına geçirelen kesimiz. Bende bunlardan birisiyim ve 2016 yılında memur yapıldım. 23 sene görev yaptığım uzman çavuşluk hizmetim, haklarım silindi gitti. Neydi bunlar; 52 yaş'a kadar çalışabilme. Oysa ben bu ay itibari ile zorla emekli edildim. Üstelik uzman cavuşlara verilen ek gösterge rakamlarından mahrum bırakılarak. İşlerine gelince memur, işlerine gelincede uzman erbaşız.. 10.000 leri bulan bir mağdurlar topluluğuyuz.. Kamubiz.com olarak sesimizi duyurma açısından sizden  destek talebimiz var.
Onlar sadece bu adaletsizliğin bir an önce düzeltilmesini, emekli uzman çavuş kimliklerinin ve emekli uzman çavuş özlük haklarının kendilerine biran önce iade edilmelerini bekliyor.  Bu bir haktır ve bu hak yılarca alın teri dökerek, uzman çavuş rütbesi altında fazlasıyla yerine getirilmişlerdir. 


Kamubiz.com olarak, biz devlet büyüklerimizi sadece şehit uzman çavuş törenlerinde değil, uzman çavuşlar hak kayıplarına uğratılıp kendi kaderlerine terk edilirken yanlarında olmalarını, TBMM’den çıkartılacak bir kanunla bu adil olmayan uygulamanın bir an önce düzeltilmesini bekliyoruz.

Kamubiz.com Özel Haber

YENİ FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum