Sözleşmeli infaz koruma memurları kadroya ve emniyet hizmetleri sınıfına alınacak mı?

Sözleşmeli infaz koruma memurları kadroya ve emniyet hizmetleri sınıfına alınacak mı?
Sözleşmeli olarak görev yapan ceza infaz koruma memurları kadroya alınacak mı? İnfaz koruma memurları emniyet hizmet sınıfına dahil edilecek mi? Sözleşmeli olarak istihdam edilen ceza infaz koruma memurlarının kadroya ve emniyet hizmetleri sınıfına alınmalarına ilişkin yazılı soru önergesi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından cevaplandırılmak üzere TBMM'ye sunuldu.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA 
Aşağıda belirtilen sorularımın, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını Anayasa'nın 98 ve TBMM İç Tüzüğünün 96. Maddeleri gereğince saygıyla talep ederim. 09.11.2018
Av. Mahmut Tanal / İstanbul Millervekili
Sözleşmeli olarak istihdam edilen ceza infaz koruma memurlarına ilişkin olarak;
1- Sözleşmeli olarak görev yapan ceza infaz koruma memurlarının kadroya alınmasına ilişkin bir çalışmanız mevcut mudur? Değil ise neden?
2- Sözleşmeli olarak görev yapan ceza infaz koruma memurları ile kadrolu memurlar, aynı işi yapmalarına rağmen neden aralarında maaş farkı vardır? Bu adaletsizlik ne zaman giderilecek?
3- Sık sık hakaret, küfür, tehdide maruz kalan Ceza İnfaz Koruma Memurlarından Sözleşmelilerin de en az kadrolular kadar can güvenlikleri tehlikede iken eşit özlük haklarına neden sahip değiller?
4- Vazifeleri ve maruz kaldıkları zorluklar çerçevesinde emniyet mensuplarıyla aynı şartlarda bulundukları anlaşılacağından, emniyet hizmet sınıfına dahil edilmeleri düşünülüyor mu?

Soru Önergesi İçin TIKLAYINIZ

Kamubiz.com ÖZEL / ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum