Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar 3 Mayıs 2019 Resmi Gazetede Değişti

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar 3 Mayıs 2019 Resmi Gazetede Değişti
Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar 3 Mayıs 2019 tarihli ve 30763 sayılı resmî gazetede değişti. Değişikliklere dair detaylara Kamubiz.com haberden ulaşabilirsiniz. Yapılan değişiklikle, 4/B sözleşmeli personel unvanları arasına yeni 2 unvan eklendi.

3 Mayıs 2019 tarihli ve 30763 sayılı resmi gazetede Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda değişiklik yapılmasına dair esaslarda değişiklik yapıldı. Yapılan değişikliklerle, 4/B sözleşmeli personel unvanları arasına yeni 2 unvan eklenirken,  unvana ilişkin aranan niteliklerde değişiklik yapıldı ve ayrıca bir kurumda bazı unvanlarda istihdam edilecek sözleşmeli personelin işe girişine özel düzenleme getirildi. Bugün yürürlüğe giren değişikliklere göre; Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünde istihdam edilecek olan; maden haritacılığı uzmanı, yeraltı maden uzmanı ve yerüstü maden uzmanı unvanlı sözleşmeli personel, ilgili Kurumca belirlenecek usul ve esaslara göre yapılacak yazılı ve/veya sözlü sınav sonucuna göre işe alınacak. Bu personelin istihdamında KPSS puan şartı aranmayacak.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.