Sözleşmeli personelin 1 yıllık bekleme süresi kalktı

Sözleşmeli personelin 1 yıllık bekleme süresi kalktı
Sözleşmeli memurlara müjde! Artık kamuda çalışan sözleşmeli personelin 1 yıllık bekleme süresi kalktı. Devlet Personel Başkanlığı; binlerce sözleşmeli personel için bir ay önceden kendi isteğiyle sözleşmenin yenilenmemesi durumunda 1 yıllık bekleme süresine tabi olmadığı yönünde görüş verdi

Sözleşmeli personele müjde! Devlet kurumlarında sözleşmeli olarak çalışan personel kurum değiştirdiğinde 1 yıllık süreyi beklemeyecek.

Devlet kurumlarında sözleşmeli olarak çalışan personel kurum değiştirdiğinde 1 yıllık süreyi beklemeyecek. Devlet personel Başkanlığı; binlerce sözleşmeli personel için bir ay önceden kendi isteğiyle sözleşmenin yenilenmemesi durumunda 1 yıllık bekleme süresine tabi olmadığı yönünde görüş verdi.

Bu görüş ile sözleşmeli personel başka kurumlarda sözleşmeli personel olması durumunda 1 yıllık bekleme süresine tabi olmadan göreve başlayabilecek.

İşte o görüş…

sabah

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum