Tüm sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi yasalaşsın, sözleşmeli sorunu gündemimizden çıksın!

Tüm sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi yasalaşsın, sözleşmeli sorunu gündemimizden çıksın!
Türkiye Kamu-Sen'in girişimleriyle MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Mv. Sn. Mustafa Kalaycı'nın Meclise sunduğu bütün sözleşmelilerin kadroya geçirilmesine ilişkin kanun teklifi bir an önce yasalaşsın, sözleşmeli sorunu gündemimizden çıksın. Türkiye Kamu-Sen olarak tüm sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi talebimizi bir kez daha dile getireceğiz. Aile bütünlüğü parçalanmasın, insanlar mağdur olmasın... Sözleşmeli personelin artık yüzü gülsün! İşte Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder K

1-Sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi için mücadelemiz her platformda sürüyor. Konfederasyonumuza bağlı Türk Eğitim-Sen'in 23 Ocak'ta Ankara Ulus'ta gerçekleştireceği eylemle haklarını arayan sözleşmeli öğretmenlerin yanında olacağız.

2-Bu vesile ile Türkiye Kamu-Sen olarak tüm sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi talebimizi bir kez daha dile getireceğiz. Aile bütünlüğü parçalanmasın, insanlar mağdur olmasın... Sözleşmeli personelin artık yüzü gülsün!

3-Türkiye Kamu-Sen'in girişimleriyle MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Mv. Sn. Mustafa Kalaycı'nın Meclise sunduğu bütün sözleşmelilerin kadroya geçirilmesine ilişkin kanun teklifi bir an önce yasalaşsın, sözleşmeli sorunu gündemimizden çıksın.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum