Türk Eğitim Sen Şube Başkanından 16.200 TL promosyon müjdesi

Türk Eğitim Sen Şube Başkanından 16.200 TL promosyon müjdesi
Ağadedeoğlu, “Promosyonlar Çalışanın Hakkıdır! Dedik ve Kazandık” . Türk Eğitim-Sen Kars Şubesinin Susuz Temsilciliği yetkili olduğu ilçede bölgedeki en yüksek anlaşmalardan birine imza attı. Kaynak: Ağadedeoğlu, “Promosyonlar Çalışanın Hakkıdır! Dedik ve Kazandık”

Konu ile ilgili açıklama yapan TES Kars Şube Başkanı Ozan Ağadedeoğlu,  “Türk Eğitim-Sen tarafından kazanılmış olan bu zafer tüm çalışanlara hayırlı olsun dedi.

Yetkili sendika olduğumuz Susuz İlçemizde Türk Eğitim-Sen’in mücadelesi ve etkili çalışması sonucu 154 eğitim çalışanına 3 yıllığına 16.200,00₺ promosyon alınmıştır. Bir önceki dönemde malum-sen tarafından 3 yıllığına 1.000 lira gibi komik bir rakama mahkum edilmişti. Bu dönem ilçede yetkiyi hak eden ve hak arayan Türk Eğitim Sen’e veren eğitim çalışanları ve öğretmenlerimiz adına %1600 gibi müthiş bir artışla promosyon çalışmasını taçlandıran Susuz ilçe temsilcimiz Sayın Muhammed Çelik kardeşime, ilçe yönetimimize ve dik duruşlu üyelerimize gayret ve çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ve tebrik ederiz.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu arada, bu başarımızı zafer kutlamasına dönüştüren diğer sendikalara sevincimizi paylaştıkları için teşekkürü borç biliriz. Türk Eğitim-Sen: Klavye sendikacılığının değil, havanda su dövme sendikacılığının değil, icraat sendikacılığının adresi.

TÜRK EĞİTİM-SEN’Lİ OLMAK, KALİTEDİR, AYRICALIKTIR!” ifadelerini kullandı. Kaynak: Ağadedeoğlu, “Promosyonlar Çalışanın Hakkıdır! Dedik ve Kazandık” 
İHA

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.