TYP Çalışanlarından Devlet Bahçeli'ye Açık Mektup

TYP Genel Başkanı Esra Çaycı, tüm TYP çalışanları adına MHP Genel Başakanı Devlet Bahçeli'ye mektup yazdı.

"Sayın Genel Başkanımız Belki Küçücük Yüreklerimiz Var Bizim Belki Aklımız Ermiyor Belkide Anlamıyoruz Bu Dünya Düzenini. Allahım Sizlere Hayırlı Huzurlu Uzun Ömür Versin.

Bizler Huzur İsteyen Sevgi İsteyen Verdiğiniz Aşa Ekmeğe Razı Olan İş Kur Toplum Yararına Programında Çalışanlarız. Bizler 3, 6 ,9 ay Çalışıp Sonra Yeniden İş Aramaktayız. Bizler Milli Egitim Bakanlığı ;Sağlık Bakanlığı ,Diyanet İşleri Bakanlığı ,İcişleri bakanliğı,Orman ,Belediye Kültür ve Özel idarede Çalışan 4 aralıkta TYP Kapsamında Görev Yapan Fakat Taşören Olmadıkları İçin Kadro Verilmeyen Geçici Olarak Çalışanların Sorunları Devam Etmekte. Taşören Kaldırılması Sonrası İş Kur Toplum Yararına Çalışan'lar bir çalışma yapılmasını İstiyorlar.

İş Kur Toplum Yararı Projesinde Çalışan İŞKURA, Kayıtlı İşçiler Asgari Ücret Karşılığında 3, 6,9 aylığına Belediyeler, Müftülük, Orman,Kültür Sağlık Bakanlığı, icisleri bakanlığı ,Milli Egitim Bakanlığı kurumlarında Temizlik Personeli ve Güvenlik Personeli geçici istihdam Olarak Çalışıyorlar. İşçi Sayılmadıkları İçinde İş Kanunundan Doğan Hiç Bir Hakka Sahip Degiller Kıdem Tazminatı İhbar Tazminatı Sendikalaşma Hakkı Sosyal Yardımlar. Başında Olan Asıl İşi Yapan Kamu İşçileriyle Aynı Şartlarda Çalışan Yetişmiş İşçileriz Bu Yüzdendir Ki Hepimizin Evladı Var TYP Ailesi Olarak Süreklilik Ve Kadromuzu İstiyoruz Sizlerin Desteklerini Bekliyoruz.

Uyku Tutmuyor Gözümüzü.Yeni Bir Gün Yeni Umutlarla Yeni Hayallerle Gerçekleşemeyeceğini Bile Bile Yeni Şeyler Hayal Ediyoruz. Belki Lüks Bir Arabamız Evimiz Yok. Ama Tertemiz Yüreğimiz Vatan Uğrunda Ölecek Canımız Var .Bizler sizden TYP AİLESİ OLARAK Tek Ricamız İşimizin devamlılığını istiyoruz Saygılarımızla" ifadelerini kullandı.
Haber Kuşağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum