ÜNİ-PER-SEN: Artık Herkes Bir Durup Düşünmeli

ÜNİ-PER-SEN: Artık Herkes Bir Durup Düşünmeli
Memura zam oranları açıklandı ve maalesef ne ülke gerçeklerine, ne ekonomik gerçeklere, ne enflasyona, ne Çaya, ne doğalgaza, ne ekmeğe, ne Simite hangi verilere dayanırsa dayansın verilen zam maalesef bu verilerin çok altında kalmıştır. 2020 – 2021 yılları Memurlar için çok zor geçecektir

Kamu oyuna yansıyanlar ile yapacağımız değerlendirme bile bizlere yetecektir. Masada Rol Kesenleri, Rol Çalanları, Kulisleri, Öğle tatilinde Balon Eylemini, Mesai Bitiminde Cüzdan eylemlerini daha bir çok boş senaryoyu izledik.

Dedik ki sayıların bir önemi yok her tarafta yok şu kadar üyem var. Şöyle Yetkiliyim böyle yetkiliyim şurada yetkiliyim cakası atmayın. Memur için şunu yaptık şu kazanımı aldık ile dolaşın. Memur artık YETKİLİ Sendika değil ETKİLİ Sendika istiyor, Mücadeleci Sendika istiyor. Beni kul Hakkı ile Müdür Yapma yine dinlemediniz o konumlara getirdiğiniz yöneticiler bugün size güzel bir ders verdi.

Dedik ki Siyasal, parti Sendikacılığı, Ülkemizde ki sendikacılığın Başının Belasıdır. İdeolojilerin gölgesine sığınmayın, Siyasi Partilerin bataklığına saplanmayın. Aman “Partime ayıp olur “ "Aman Partim benden desteğini çeker” ile oraya geldiyseniz elinizde kolunuzda bağlı oturursunuz.

Dedik ki Masanın İşlevselliği yok Grevsiz masa olmaz. Masada tüm Sendikalar olmalıdır. Üniversite İdari Personelini Temsil edecek bizim sorunlarımızı bilen bir Sendika oturuyor muydu masada biz göremedik. Oturduğunu zannediyorsa da Üniversite İdari Personelinin haklarından sorunlarından bir haber olduğu çok açık şekilde belli oldu.

Şu şöyle yaptı, bu böyle yaptı, hata bunda, onda, şunda demeyeceğiz. Ama bu Kokuşmuş, siyaset ve İdeolojilere boğulmuş Sendikacılığın artık bir geçerliliği kalmamıştır. Geliyoruz Bekleyin…

Hangi adımları atmamız gerekiyorsa sendikamız tarafından atılacaktır. Konfederasyon olmamız mı gerekiyor olacağız. Eylem, Açlık Grevi mi yapmalıyız yapacağız bedeli ne olursa olsun yapacağız. Yeter ki sizin desteğinizin ve dualarınızın bizimle olduğunu görelim. Hepimiz için daha çok çalışacağız Daha çok gündemde olacağız. Memuru 24 saat Dinleyen Memura değer veren Memurun arkasında değil önünde değil Yanında Koluna giren olacağız, Onunla birlikte gülüp onunla birlikte çay içip onunla birlikte yemek yiyeceğiz. Özümüzü nereden geldiğimizi ve neden var olduğumuzu asla unutmayacağız unutturmayacağız.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.