Üniversite Mezunu İşçiler Yerel Seçim Öncesi Memur Yapılacak mı?

Üniversite Mezunu İşçiler Yerel Seçim Öncesi Memur Yapılacak mı?
2019 yerel seçimler öncesi üniversiteli işçilere memur kadrosu verilecek mi? Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan ve aynı kurumlardaki bazı memurlarla aynı işleri yapan üniversite mezunu işçilerin, memurların sahip olduğu hakların kendilerine tanınmamasından dolayı yaşadıkları mağduriyetlerin giderilmesi amacıyla memur kadrolarına geçirilmek istiyor.

Kamu Kurumlarında çalışmakta olan Lisans ve Yüksek Lisans Mezunlarının İşçi olarak çalıştıkları kurumlarda kendilerinden daha düşük öğrenim seviyesine sahip memurların yararlandığı sosyal ve ekonomik haklardan faydalanmak isteyen üniversite mezunu işçiler sosyal medyadan yetkililere ulaşmak istiyor.

Geçmiş yıllarda çalışmaların olduğunu, 2016 yılı TİS 36.madde ile imza altına alındığını bildiren üniversiteli işçiler kararın ivedi şekilde uygulanması gerektiğini düşünüyor. Yetkili mercilere sesini duyurmak isteyen üniversiteli işçiler sosyal medya hesapları üzerinden sıkça paylaşımlarda bulunuyor ve yerel seçimler öncesi hükümet tarafından konunun çözüme kavuşturulacağına inanıyor. Birkaç örnek ile sosyal medyada üniversiteli işçiler.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum