'Yardımcı hizmet sınıfının kaldırılması gerekir.' MHP'den YHS açıklaması

'Yardımcı hizmet sınıfının kaldırılması gerekir.' MHP'den YHS açıklaması
Bugün Sağlık Bakanlığının bazı kanun maddelerindeki değişiklik teklifi üzerine TBMM Genel Kurulunda söz alan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, '110 bin “yardımcı hizmet kadrosu” diye ifadelendirilen yardımcı hizmet sınıfının kaldırılması gerekir. 657’ye göre memur kapsamında değerlendirilen bu insanlar hizmetli kategorisinde görülmekte, kabul edilmekte, memur sınıfına, memur hakkına tabi tutulmamaktadır.' dedi.

MHP ORDU MİLLETVEKİLİ CEMAL ENGİNYURT'UN BUGÜNKÜ (14.11.2018) TBMM KONUŞMASI: Sağlık Bakanlığının bazı kanun maddelerindeki değişiklik teklifi üzerine söz almış bulunmaktayım. 110 bin “yardımcı hizmet kadrosu” diye ifadelendirilen yardımcı hizmet sınıfının kaldırılması gerekir. 657’ye göre memur kapsamında değerlendirilen bu insanlar hizmetli kategorisinde görülmekte, kabul edilmekte, memur sınıfına, memur hakkına tabi tutulmamaktadır. Bu yanlıştan bir an önce dönülmesi gerektiğini buradan duyurmak istiyorum. Sadece duyurmak istiyorum aslında çünkü bazen ben de duvara konuştuğumuzu düşünüyorum çünkü dinleyen olmayınca, uygulayan olmayınca sadece duvara konuşmuş gibi hissediyorum kendimi. İnşallah böyle olmaz diye düşünüyorum.

Kamubiz.com Özel Haber / Ankara

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
45 Yorum