Yardımcı Hizmetler sınıfı personelinin Genel İdare Hizmetleri sınıfına alınmasına ilişkin soru önergesi

Yardımcı Hizmetler sınıfı personelinin Genel İdare Hizmetleri sınıfına alınmasına ilişkin soru önergesi
Yardımcı Hizmetleri sınıfında çalışan kamu personelinin Genel İdare Hizmetleri sınıfına alınmasına yönelik bir çalışma bulunmakta mıdır? Yardımcı Hizmetler sınıfının tamamen kaldırılarak bu sınıfta çalışan personelin statülerine uygun diğer sınıflara alınarak hem özlük hem mali haklarının iyileştirilmesine yönelik bir çalışmanız bulunmakta mıdır? Yardımcı Hizmetler sınıfında çalışan kamu personelinin Genel İdare Hizmetleri sınıfına alınmasına ilişkin Meclis Başkanlığına sunulan soru önergesi şu şekilde;

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI'NA

Aşağıdaki sorularımın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK tarafından yazılı olarak yanıtlanması hususunda gereğini emir ve müsaadelerinize arz ederim. 21.11.2018 
Ali KEVEN /Yozgat Milletvekili Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi 

Devlet Memurları Kanunu'nda belirtilen Yardımcı Hizmetleri sınıfının Genel İdare Hizmetleri sınıfına aktarılması konusunda kamuoyunda büyük bir beklenti oluşmuş durumdadır. 
Bu bağlamda, 
1- Yardımcı Hizmetleri sınıfında çalışan kamu personelinin Genel İdare Hizmetleri sınıfına alınmasına yönelik bir çalışma bulunmakta mıdır? 
2- Yardımcı Hizmetler sınıfının tamamen kaldırılarak bu sınıfta çalışan personelin statülerine uygun diğer sınıflara alınarak hem özlük hem mali haklarının iyileştirilmesine yönelik bir çalışmanız bulunmakta mıdır?

Kamubiz.com ÖZEL /ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14 Yorum