Yardımcı Hizmetler Sınıfının Umutları Başka Bahara Kaldı

Yardımcı Hizmetler Sınıfının Umutları Başka Bahara Kaldı
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yanıtlanması istemiyle verdiği yazılı soru önergesi verdi. Fethi Gürer önergede, “Yardımcı hizmetliler sınıfı personelinin özlük hakları iyileştirilecek midir? sorusunu yöneltti.

GÜRER: “YARDIMCI HİZMETLER SINIFININ UMUTLARI BAŞKA BAHARA KALDI”

Taşeronların kadroya alınmasının ardından yardımcı hizmetler sınıfından çalışan 100 bine yakın personelin memur kadrolarına atanmak için umutlu bekleyişinin Bakan Selçuk yeşil ışık yakmadı. Ömer Fethi Gürer, “100 binden fazla yardımcı hizmetler personeli Devlet Memurları Kanunu’ndaki yardımcı hizmetler sınıfıyla ilgili hükümlerin tümünü hak etmek istiyor.

Yardımcı hizmetler sınıfının memur kadrosuna geçme ihtimali bir tarafta dursun, Bakan Selçuk bu çalışanların özlük haklarıyla ilgili bir düzenlemeden de bahsetmiyor. Mağduriyetleri bakan görmezden geliyor” diye konuştu.

milligazete

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
26 Yorum