Adalet çalışanları için flaş gelişme: 3600 ek gösterge önergesi TBMM'de

Adalet çalışanları için flaş gelişme: 3600 ek gösterge önergesi TBMM'de
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ersin Beyaz, TBMM Başkanlığı 'na sunduğu soru önergesinde Adalet çalışanlarının sorunlarını dile getirdi ve sorunlar için Bakan'a önerge verdi.

3600 ek gösterge önergesi TBMM'de.

TBMM 'de 3600 ek göstergeyle ilgili açıklamalar geldi. Bu açıklamalar Adalet çalışanlarının sevindirirken, İYİ Parti Milletvekili Ersin Beyaz, Adalet Bakanlı çalışanlarına 3600 ek gösterge için bir soru önergesi verdi.

Milletvekili Ersin Beyaz, Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç'a adalet personelinin sorunlarını şu şekilde iletti:

15 Temmuz Hain Darbe Girişimden bu yana görevlerini özveriyle yapan Adalet Çalışanlarımız özellikle son 7 yıldır yoğun çalışmakta mesai kavramı gözetmeden ülkelerine hizmet etmektedirler. Emniyet çalışanlarına, Sağlık ve Eğitim çalışanlarına ve Din Görevlilerine verileceği vaat edilen 3600 Ek Gösterge düzenlemesini, ağır iş yükü ve mesai kavramı olmadan hizmet eden Adalet Çalışanlarımız da hak etmektedir. Eğitim ve kıdem durumu göz önünde bulundurulmadan 3600 Ek Gösterge hak eden personelimizin tespit edilmesi gerekmektedir. Bu bağlamda;

1- Adalet çalışanlarımız içinde 3600 Ek Göstergeye tabi kaç personel vardır?

2- Kıdem ve Eğitim şartı aranmaksızın 3600 Ek Göstergeye tabi olmayan kaç personel vardır?

3- Adalet çalışanlarının 3600 Ek Gösterge alabilmeleri için bir çalışmanız var mıdır?

NOT : HABERİMİZ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ YORUM OLARAK BELİRTEBİLİRSİNİZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
19 Yorum