Görev yeri değiştirilen kaymakamdan, bomba karar!

Görev yeri değiştirilen kaymakamdan, bomba karar!
Şanlıurfa’nın Birecik ilçe kaymakamı iken Denizli'ye Kaymakam olarak atanan Ramazan Cankaloğlu ile ilgili dikkat çeken iddialar gündeme getiriliyor.

4 ay önce Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine kaymakam olarak atanan, ancak son Kaymakamlar Kararnamesi ile Acıpayam Kaymakamlığına gönderilen Ramazan Cankaloğlu hakkındaki iddilar gündemden düşmüyor...

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile yayımlanan 26 Ocak 2024 Kaymakamlar Kararnamesi ile, 127 ilçe kaymakamının görev yerleri değiştirilmişti. Bu kaymakamlar arasında Ramazan Cankaloğlu’da yer aldı. Cankaloğlu, Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinden, Denizli’nin Acıpayam İlçesi’ne atandı. Ancak yapılan bu atamanın ardından birçok iddia ortaya atıldı.

Sözcü Gazetesinde yer alan habere göre Denizli’nin Acıpayam İlçesi’ne atanan Kaymakam Ramazan Cankaloğlu’nun sürüldüğü ifade edildi. Saygı Öztürk tarafından gündeme getirilen olayda, Kaymakam Cankaloğlu’nun kararın iptali için Danıştay’a başvuracağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.