Kabine yarın toplanacak: Masada memur ve emekli zammı da var

Kabine yarın toplanacak: Masada memur ve emekli zammı da var
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başkanlık yapacağı toplantıda memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam gündemin önemli konularından olacak.

Bakanlar Kurulu yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanacak. Toplantıda emekli ve memur maaşlarına ilişkin düzenleme masada olacak.

TRT Haber yarın Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin yoğun gündemle toplanacağını bildirdi. Gündem maddeleri arasında İsrail'in Gazze'deki masumlara karşı tarihin en kanlı ve vahşi saldırısı, kalıcı barış için Türkiye'nin garantörlük teklifi ve bölgedeki gelişmeler masada olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda ekonomideki gelişmeler de kapsamlı bir şekilde ele alınacak. Fahiş fiyatla mücadele için izlenecek yol haritası da kabine toplantısının gündeminde olacak.

Memur ve emekli maaşlarına zam masada!

Toplantıda memur ve emekli zammı başta olmak üzere ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz evlilik kredisinin detaylarının da gündemde olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum