Bakan'dan öğretmenevlerinde yüzde 50 indirim müjdesi!

Bakan'dan öğretmenevlerinde yüzde 50 indirim müjdesi!
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenevlerine ilişkin yeni kararı açıkladı. Bakan Yusuf Tekin, yeni yılda öğretmenevlerinin tüm Bakanlık personeline yüzde 50 indirimli olacağı bildirdi.

Tüm Milli Eğitim Bakanlığı çalışanlarına, öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklama hakkı verildi. Geçtiğimiz aylarda sadece öğretmenlere sağlanan yüzde 50 indirim hakkı artık MEB'de çalışan diğer tüm personele de sağlandı. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatı ile öğretmenlerle birlikte tüm çalışanlar bundan böyle öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli faydalanabilecek.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Geleceğimizi sevgiyle yoğuran kıymetli meslektaşlarıma... Yeni Türkiye'nin sürdürülebilir eğitim sisteminin mimarları olan, toplumun tüm bireylerine dokunan öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın emekleri karşılığında yüklerini hafifleten ve küçük bir teşekkür mahiyetinde imkânlar sunmaya devam ediyoruz.

Bu bilinçle, öğretmenevlerimizi tamamen öğretmenlerimiz için ayırarak %50 konaklama indirimi sağlamıştık. Yeni yılda bu desteği Bakanlığımızın tüm mensuplarına (öğretmenler ve diğer kadrolarda çalışan tüm personel) sürdürme kararı aldık. Bu kararın, öğretmenlerimiz ve diğer eğitim çalışanlarımızı mutlu edeceğine inanıyor, eğitim ailemize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum