Hakkında soruşturma açılan 5 öğretmen için, milli eğitim müdürüne seslendiler

Hakkında soruşturma açılan 5 öğretmen için, milli eğitim müdürüne seslendiler
Eskişehir'de geçen yıl haklarında soruşturma açılan ve görev yerleri değiştirilen 5 öğretmenin okulda kalması için, Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünde açıklama yapıldı.

Odunpazarı Şehit Onur İlkhan İlkokulu velileri, soruşturma ile görev yeri değiştirilen Derya Şahin, Fadime Burçin Özsoy, Vildan Ulusoy İğidir, Serpil Çalışır, Fatma Ünal isimli öğretmenlerin okulda kalması için Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünde açıklama yaptı.

5 ÖĞRETMEN İÇİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ÇAĞRI

Görev yerleri değiştirilen 5 öğretmenin okuldan ayrılmasını istemediklerini ifade eden veliler, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ve Valiliğin kararı yeniden gözden geçirerek öğretmenlerin görevlerine devam etmelerini istedi. İlkokul öğrencilerinin çok sevdikleri öğretmenlerin ayrılmalarını istemediklerini dile getiren veliler, dönem ortasında çocukların öğretmenlerinin değişmesini istemiyoruz, öğretmenlerimiz gelen kadar çocuklarımızı okula yollayamayacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.