İl Milli Eğitim Müdüründen Cevap Beklenen Sorular!!

İl Milli Eğitim Müdüründen Cevap Beklenen Sorular!!
Geçtiğimiz Ekim ayında Mersin İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Fazilet Durmuş hakkında, sitemiz whatsapp ihbar hattına gönderilen çeşitli iddialar...

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş tarafından aşağıda ki sorularda bulunan iddialara kamuoyuna cevap vermesi bekleniyor.

İşte cevabı beklene o sorular..

1- Mersin'e gittiğiniz andan beri kendinize basın ve özel kalem ordusu kurduğunuz doğrumu?

2- Köylerde, uzak ilçelerde kadrolu öğretmen ihtiyacı varken Mersin İl Milli Eğitim'de ve ilçe müdürlüklerinde çok fazla öğretmen görevlendirdiğiniz doğru mu?

3- Depremden dolayı acil boşaltılma kararı verilen il milli eğitim binasını ve bakanlığın acil boşaltın dediği ek binanız neden hala boşaltılmadı ve boşaltma/risk kararlarının dışarı duyurulmaması için personeli sıkı sıkı uyardığınız doğru mu?

4- Yakın çevrenize sık sık Numan Kurtulmuş amcam, komşumuz; Yusuf Tekin Bakan abim bana Mersin'deki siyasilerin, valinin gücü yetmez dediğiniz doğru mu?

5- Eşinizle, makam arabasıyla ilçelere ve Ankara'ya gittiğiniz doğru mu?

6- Şahsi aracınız var mı? 7/24 makam arabası kullandığınız doğru mu? İsraf, kamu zararı değil mi?

7- Özel kalemlerinizden birinin herkesten yiyecek, hediye gibi şeyler istediği doğru mu? Özellikle Gülnar ilçesinin ve bir Milletvekilinin bundan çok rahatsız olduğu doğru mu?

8- Özel kalem sekreteriniz A.Ö.'nün, evinizi (lojman) milli eğitimin hizmetlilerine temizlettiği doğru mu?

9- Mersin valiliğinden atılan (!) Özel kalem sekreteriniz A. Ö. Mersin il Milli eğitimde nasıl çalışabiliyor? Bakanlık müfettişlerinin sekreteriniz A.Ö.için kamu zararı teşkil ediyor , eski görev yerine gönderilmeli kararı var mı? Buna rağmen özel işlerinizi yaptığı için mi yoksa referansı için mi yanınızda çalıştırıyorsunuz?

10- Mersin Milletvekillerini, valiyi yok saydığınız; Mersin'de Nebati bakan bana yeter dediğiniz doğru mu?

11- Mersin Cumhur ittifakı büyükşehir belediye başkan adayı Serdar Soydan'ı kapınızda yarım saat

beklettiğiniz ve bununla da övündüğünüz doğru mu?

12- Mersin Toroslar ilçenizde (ihale, öğretemen görevlendirmeleri,projeler..) usulsüzlükleri ayyuka çıkan ilçe müdürünüz hakkında hiçbir işlem tesis etmediğiniz doğru mu?

Toroslar Şube müdürlerinin bu konuda size rahatsızlıklarını ve şikayetini dile getirdikleri doğru mu?

13- Sendika ve siyaset Sakarya ve Bilecek'te gereken cevabı aldı, Mersin'de de alacak, seçimi bekleyin dediğiniz doğru mu?

mebpersonel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum