Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in eşi okul müdürü olarak atandı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in eşi okul müdürü olarak atandı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in eşi Ayşe Tekin'in bir lisede müdür olarak görev yaptığı bildirildi

Bakan Yusuf Tekin'in eşinin ilk olarak Keçiören Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü’ne vekaleten atandığı, sonrasında ise Satı Kadın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne müdür olarak atandığı ortaya çıktı.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Ayşe Tekin'in 26 Eylül 2022’de ise Ankara Etimesgut’taki Satı Kadın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne müdür olarak atandığı da kaydedildi.

Okul internet sitesinde, Ayşe Tekin’in özgeçmişi ise şöyle anlatılıyor:

“1972 yılında Malatya´da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara´da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü´nden 1995 yılında mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini Gazi Osman Paşa Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı. 1998 yılında Sivas´ta kamu hizmetine başladı. Tokat ve Ankara´da çeşitli okullarda görev yaptı. 26.09.2022 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamış olup halen devam etmektedir. Evli ve üç çocuk annesidir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
11 Yorum