Milli Eğitim Bakanlığından, yönetici atama yönetmeliği hakkında açıklama

Milli Eğitim Bakanlığından, yönetici atama yönetmeliği hakkında açıklama
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Nazif YILMAZ'ın, Mersin'de en çok merak edilen Yönetici Atama Yönetmeliği hakkında açıklamalarda bulunduğu ifade edildi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Nazif YILMAZ Mersin ilimizde okul müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda sitemiz editörleri de bulunmaktaydı. Okul müdürlerimizden biri tarafından Sayın Nazif YILMAZ'a Yönetici Görevlendirme Yönetmeliğinin akıbeti soruldu.

YÖNETİCİ ATAMA YÖNETMELİĞİ ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Sayın Nazif YILMAZ; Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği üzerinde çalışmalarımız devam ediyor... Sevineceğiniz değişiklikler yapacağız. Fakat daha fazla açıklama yapmam doğru olmaz açıklamasında bulundu.

ATAMA TAKVİMİ 1 YIL ERTLENEBİLİR!

Toplantıda genel hava haksız ve hukuksuz maddeleri bulunan yönetmeliğin kesinlikle değiştirileceği ve görevlendirmelerin yeni yönetmelikle yapılacağı yönündeydi. Toplantı salonunda konuşulan bir diğer söylenti ise geçen sene proje okullarında olduğu gibi seçim sürecine giren ülkemiz ve mevcut yönetmelikle yapılacak görevlendirmelerin haksızlık oluşturacağı ve çok sayıda davaya konu olabileceğinden bu seneki yeniden görevlendirme işlemlerinin bir yıl ertelenebileceği yönündeydi.

memurdavaları

NOT : HABERİMİZ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ YORUM OLARAK BELİRTEBİLİRSİNİZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum