Okul müdürü hakkındaki şikayet dilekçesi, il müdürüne verildi

Okul müdürü hakkındaki şikayet dilekçesi, il müdürüne verildi
Eğitim Sen Çanakkale Şubesi tarafından yapılan açıklamaya göre, bir okul müdürünün öğretmenlere yapmış olduğu baskı hazırlanan dilekçe il İl Milli Eğitim Müdürlüğüne sunuldu.

Çanakkale Eğitim Sen Şubesi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne verilen şikayet dilekçesinde, Erenköy Okul Müdürü tarafından öğretmenlere mobing uygulandığı iddia edildi. Okul müdürü hakkında sunulan şikayet dilekçesinde başka hususlarında yer aldığı ifade edildi...

Eğitim Sen Şubesi tarafından yapılan açıklamada, Erenköy Okul Müdürü’nün okulda görevli öğretmenlere yönelik mobing uyguladığı açıklandı. Yapılan açıklamada, okul müdürünün keyfi şekilde zamansız ve gündemsiz olarak öğretmenlerle toplantı yapması, yazılı sınavlar kaldırıldığı halde deneme sınavını iki, üç ve dördüncü sınıfa mecbur tuttuğu ve geçtiğimiz dönemde her bir sınav için velilerden sınav ücreti talep ettirdiği belirtildi. Ayrıca sınav ücretlerinin öğretmenlere elden toplattığı ifade edildi. Daha birçok konuda okul müdürünün keyfi hareket ettiği belirtilen açıklamada Eğitim Sen Çanakkale Şube Yönetimi tarafından okul müdürü ile ilgili şikayet dilekçesi oluşturulduğu ve 92194556 sayılı dilekçenin 15 Aralık tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne verildiği belirtildi.

canakkalegundem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.