Promosyon anlaşmasında ZİRVE! 30. 500 TL Hesaplara Yatacak!

Promosyon anlaşmasında ZİRVE! 30. 500 TL Hesaplara Yatacak!
2024 maaş promosyon ihaleleri devam ediyor. Şubat ayı itibariyle öğretmen ve memurların promosyonları konusunda gün gün yeni açıklamalar devam ediyor.

2024 yılından itibaren artışa geçen promosyon ödemeleri ile öğretmen ve memurlar hak ettiği kazançlar sağlıyorlar. Bu kapsamda gün gün milli eğitim müdürlüklerine ihaleleri açıklanmaya devam ediyor. Son anlaşma haberi ise 2.902 personel için 1 Şubat Perşembe günü yapılan Mardin'den geldi.

YAPIKREDİ BANKASI PROMOSYON AÇIKLAMASI

Milli Eğitim Müdürlüklerinde promosyonları ihaleleri tam sürat devam ediyor. Son olarak Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında düzenlenen ihale sonucunda öğretmen ve memurların hak sahibi olduğu promosyon tutarları belirlenmiş bulunuyor. Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yapıkredi Bankası arasında varılan mutabakat ile 3 yıl için 30.500 TL promosyon ödemesi yapılacağı açıklanmış bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum