Resmi İmzalar Atıldı! Maaş Promosyonunda 31.300 TL Yeni Rekor Kırıldı

Resmi İmzalar Atıldı! Maaş Promosyonunda 31.300 TL Yeni Rekor Kırıldı
Ocak ayında memur, işçi ve emekli maaşlarına yapılan zammın ardından imzalanan promosyon anlaşması herkesin yüzünün güldürür nitelikte. Bu kapsamda Hatay'da promosyonlara yeni düzenleme geldi ve resmi imzalar 3 yıl için atıldı.

Ocak ayındaki maaş zamlarının ardından, bankaların maaş promosyonu anlaşmalarına ilişkin son dakika müjdeler peş peşe duyuruluyor. Bu kez promosyonda yeni rekor kırılarak 31 bin lirayı aştı. İşte detaylar...

YENİ PROMOSYON 31.300 TL DUYURULDU

2024 yılında gelen maaş zam haberleriyle birlikte promosyon miktarları tekrar yükseldi. Yeni promosyon anlaşmalarından biri de Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imzalandı.

Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024 Şubat ayından itibaren geçerli olacak 36 aylık maaş promosyon ihalesini İş Bankasıyla’yla yapılan anlaşma sonucunda 31.300 TL olarak duyurdu.

Öte taraftan ilçede yetkili sendika Türk Eğitim Sen, yapılan açıklamada 31. 300 TL promosyonun, kendi kazanımları olduğunu bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.