Sınava girip şube müdürü oldular: Öğretmenken aldığı maaşı arar oldular

Sınava girip şube müdürü oldular: Öğretmenken aldığı maaşı arar oldular
Milli Eğitim Bakanlığında, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde görevde yükselme sınavları ile Şube Müdürü olan personelin maaşlarıyla ilgili, gerek sendikalar gerekse görevi icra eden müdürler artış yapılmasına ilişkin talepleri gündeme taşıyor...

Şu anda görev yapan bir şube müdürü eş, sendika yardımı olmadan 1/4 kademe derece hesabına göre 47.553 TL maaş almaktadır.

Fakat 1/4 ü eş, sendika yardımı olmadan hesaplanan bir uzman öğretmenin maaşı 42.435,26 TL'dir. 10 bin TL müdür ek dersini de eklersen 52 bin liranın üzerinde bir tutar elde edilmektedir.

1/4 ü eş, sendika yardımı olmadan hesaplanan bir başöğretmenin maaşı 46.739,31 TL'dir. 10 bin TL müdür ek dersini de eklersen 56 bin liranın üzerinde bir tutar elde edilmektedir.

Bu durumda okul müdürüyken şube müdürü olan bir personel görev olarak tefi etse de maaş olarak geride kalmış durumda oluyor.

Meb Hocam

HABERİMİZLE İLGİLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
21 Yorum