Yapı Kredi Bankası promosyonda çıtayı yükseltti! En son maaş promosyonu 31.610,00 TL oldu

Yapı Kredi Bankası promosyonda çıtayı yükseltti! En son maaş promosyonu 31.610,00 TL oldu
Ocak ayındaki yüzde 49,25 oranındaki maaş zamlarının hemen ardından,bankalar arasındaki promosyon rekabeti de arttı. 2024 yılında promosyonda ortalama sınır 30.000 TL oldu. Peki, Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline ne kadar promosyon verilecek?

Memur maaşlarında yaşanan artış nedeniyle bankalarda promosyon savaşı başladı. 2024 yılının ilk promosyon anlaşmalarında psikolojik sınır 30 bin olarak görünüyor. Bu kapsamda Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen ve memurlara yapılacak maaş promosyon ödemelerini duyurdu. Detaylar haberimizde!

Öğretmen ve kamuçalışanları için maaş promosyonları, her geçen gün daha fazla önem kazanıyor. Zira yüksek enflasyon karşısında bankalardan alınan maaş promosyonları, memurların bütçelerine önemli bir katkı sağlıyor. Bu çerçevede Giresun iline bağlı Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü promosyon ihalesinin sonucunu açıkladı.

31.610,00 TL ödeme yapılacak!

Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 477 personelin 15 Mart 2024 - 14 Mart 2027 yılları arasını kapsayan promosyon ihalesi 31.610,00 TL olarak sonuçlanmıştır. Açıklamada, beş bankanın katıldığı ihale sonucunun Yapı Kredi Bankasısının uhdesinde kaldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.