Yusuf Tekin, Öğretmenler Odası Buluşmalarında Heyecan Verici 6 Madde Açıkladı: Atamalar, Uzman Öğretmenlik ve Ek Ders Ücretleri!

Yusuf Tekin, Öğretmenler Odası Buluşmalarında Heyecan Verici 6 Madde Açıkladı: Atamalar, Uzman Öğretmenlik ve Ek Ders Ücretleri!
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2 Mart 2024 Cumartesi günü, Öğretmenler Odası Buluşmaları kapsamında İzmir'de öğretmenlerle buluştu ve burada önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Öğretmenler Odası Buluşmaları kapsamında Mart ayı buluşması, 2 Mart 2024 tarihinde Cumartesi günü İzmir ilimizde gerçekleşti. İşte Sayın Bakan Yusuf Tekin'in buradaki toplantıda ifade etmiş olduğu resmi açıklamaları...

1- Proje Okul Yönetmeliği: Proje okullara öğretmen ve yönetici yönetmeliği değişecek

2- Öğretmen Atamalarında Son Durum: Öğretmen ataması kabinede, kısa zamanda kontenjan açıklanacak

3- Müfredar Değişikliği: Yeni Müfredat enkısa zamanda yayımlanacak

4- Ek Ders Ücretlerine Zam: Ek ders zammı Maliye ile ilgili bir durum, görüşmeler sürüyor

5- Kariyer Basamakları Düzenlemesi: Uzman öğretmenlik 5 yıl ihtimali ve başöğretmenlik süresinin kısalması üzerinde çalışılıyor. Kariyer Basamakları süreci devam ediyor. Çok az bir süre sonra açıklayacağız.

6- Öğretmen Özlük Hakları: Özlük haklarında önümüzdeki yıl değişimler olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum