Çalışkan Milli Eğitim Müdürü ara vermiyor! Çalışmaları hız kesmiyor

Çalışkan Milli Eğitim Müdürü ara vermiyor! Çalışmaları hız kesmiyor
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Araştırmacı kadrosunda iken 2022 yılında Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Cüneyt YOLDAŞ, eğitim çalışamaları ile dikkat çekiyor.

Sarıkaya'nın çalışkan İlçe Müdürü Cüneyt Yoldaş, eğitim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Müdür Yoldaş okul ve kurs ziyaretlerinin yanı sıra öğretmen ve okul müdürleri ile eğitim değerlendirme toplantıları da gerçekleştiriyor. İlçenin eğitim durumunu en iyi seviyeye getirmek için tüm gayretli çalışmalarını sürdüren İlçe Müdürü Yoldaş, zaman zaman da öğrenci ziyretlerinde onların oyunlarına eşlik ediyor.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Yoldaş başkanlığında eğitimi değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda eğitim öğretim faaliyetleri, sosyal etkinlikler, ölçme ve değerlendirme faaliyetleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Eğitim faaliyetlerinde işbirliği ve ortak hareket edilmesi, kurum kültürü oluşturma konusunda yapılacak faaliyetler belirlenerek iyi dilek ve temennileri ile toplantı sona erdi.

ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Yoldaş okul ziyaretlerine aralıksız sürdürüyor. Bulduğu her fırsatta okul ziyaretleri gerçekleştiren Yoldaş hem öğrencilerle hem de öğretmenler ile bir araya geliyor. Okulun eksiklerini ve sorunlarını yerinde tespit eden Yoldaş, ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.

Ziyaretleri kapsamında Şube Müdürleri Sebahattin Çakmak ve Mahmut Yıldız ile birlikte Şehit Suat Akıncı Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Yoldaş, çalışmaları yerinde inceledi.

Halk Eğitim Merkezinde yürütülen çinicilik, alçı döküm, biçki dikiş ve okuma yazma kurslarını ziyaret eden Yoldaş, kursiyerlerin yapmış olduğu çalışmaları yakından inceledi.

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Şehit Suat Akıncı Halk Eğitim Merkezi içerisinde oluşturulan okul öncesi sınıfını ziyaret eden Yoldaş, minik öğrencilerin oyunlarına eşlik etti.

Yoldaş, ilçeye katma değer oluşturacak kursların açılması ile kursiyerlerimizin aile ekonomisine katkı sağlayacak şekilde gelişim sağlamalarını kendilerini memnun ettiğini belirterek, hem kursiyerlere hem de çalışmalarında başarılar diledi.

İleri Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum