Kendisiyle görüşmek isteyenlere randevu vermeyen il milli eğitim müdürü kim?

Kendisiyle görüşmek isteyenlere randevu vermeyen il milli eğitim müdürü kim?
İl milli eğitim müdürü dikkat çeken yeni bir karar alarak, artık kendisiyle görüşmek isteyenlere randevu vermeyecek. Kayseri İl milli eğitim müdürlüğünden yapılan bilgilendirmeye göre, il müdürü ile her cuma randevusuz görüşmek mümkün olacak.

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ’Açık Kapı’ Projesi ile öğretmen ve personel il müdürü ile daha önceden randevu almadan görüebilecek.

Milli Eğitimde dikkat çeken uygulama. Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, kendisiyle görüşmek isteyen öğretmenlere gün ve saat verdi. Buna göre Karaköse, her Cuma saat 16:00 ila 18:00 saatleri arasında randevusuz görüşme yapacak.

BU CUMA BAŞLIYOR

'Seninleyim Öğretmenim' sloganıyla Milli Eğitim Müdürlüğünde açık kapı buluşmalarının devam ettiğini dile getiren Karaköse, bu kapsamda ‘29 Eylül Cuma günü öğretmenlerimizle buluşuyoruz. Buluşmaya sorunları, dilekleri ve yenilikçi fikirleri olan öğretmenlerimizi bekliyoruz’ çağrısı yaptı.

HER CUMA RANDEVUSUZ GÖRÜŞME

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ayrıca ‘İl Milli Eğitim Müdürümüzle görüşmek isteyen tüm öğretmenlerimizle her Cuma 16:00- 18:00 arası randevusuz açık kapı buluşmaları gerçekleştiriyoruz” ifadeleri kullanıldı.

TÜM ÖĞRETMENLERE AÇIK OLACAK

Diğer yandan Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ’Açık Kapı’ Projesi ile müdürlük bünyesinde resmi ve özel tüm kurumlarda görev yapan tüm öğretmenlerle yüz yüze buluşmalar gerçekleştiriliyor. Bu yolla eğitim öğretimde geri bildirimlerin yüz yüze yapılması planlanıyor. Kayseri’de okullarda 21 bin 921 öğretmen görev yapıyor.

kayseriolay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum