Okul müdürü herkesi ŞOKE etti! Bakın kiminle evlendi...

Okul müdürü herkesi ŞOKE etti! Bakın kiminle evlendi...
Japonya'da 40 yaşındaki okul müdürü Akihiko Kondo, akıllara durgunluk veren bir evliliğe imza atarak herkesi şoke etti.

Japonya'nın başkenti Tokyo'da okul yöneticisi Akihiko Kondo, bugüne dek yapılan en ilginç evliliğe imza atarak bir anime karakteriyle tam beş yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Okul müdürünün, hologram Hatsune Miku ile evliliğine ailesi tepki göstererek katılmadı.

<p><span style="color:#000000"><strong>Gerçeklik algısını sorgulatacak bir hamleye imza atan 40 yaşındaki Kondo, 5 yıl önce bir anime karakteriyle evlenerek tüm dünyanın en çok konuşulan ismi oldu.</strong></span></p>

Şarkı söyleyen bir oyuncak bebek olarak piyasaya sürülen anime karakteri Miku'ya kör kütük aşık olan Kondo, 2018 yılında 40 misafirin katılımıyla 453 bin TL (13.500 euro) harcadığı bir düğünle ilginç bir evlilik yaptı. Kondo'nun ailesi bu evliliğe sert bir tepki verdi ve düğüne katılım sağlamadı.

Ancak daha önce yaptığı açıklamalarda mutluluk kavramının belli bir kalıba sokulamayacağını çünkü mutluluğun herkes için farklı anlama geldiğini söyleyen Kondo, asla 'gerçek' bir kadın ile ilişki yaşamayı veya evlenmeyi düşünmediğini belirtmiş ve "Geleneksel mutluluk anne-baba ve çocuğun birlikte yaşadığı bir kalıba sokulmuş durumda ama ben bu düzenin herkesi aynı derece mutlu hissettireceğine inanmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Sanal bebek eşi için "Onu hiçbir zaman aldatmadım, her zaman ona aşık olacağım. Her gün onu düşünüyorum" diyen Kondo, geceleri, Miku'nun parmağında yüzük olan oyuncak bebek versiyonuyla uykuya dalıyor.

Hologramın üreticisi olan Gatebox şirketi ise bu evliliği onaylayarak Kondo'ya bir evlilik sertifikası teslim etti ve ikili arasındaki evliliğin 'boyutlar arası' olduğunu duyurdu.

Gatebox'un şimdiye kadar bu şekilde 3 bin 700 evlilik sertifikası ihraç ettiği gerçeği ise duyanları şaşkına uğratmaya devam etti.

Kendisini "fiktoseksüel" olarak tanımlayan Kondo, FictoSexual Derneği'ni kurdu ve "Fiktoseksüel insanlar sıklıkla linç edilmekten korkuyor ve duyguları hakkında dürüstçe konuşabilecekleri bir alana sahip değiller.

yasemin.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum