Okul müdürünün yaptığına bak!

Okul müdürünün yaptığına bak!
Keçiören’de İlkokulu müdürünün, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını protokole atılan tek sandalyeden izlemesi gündem oldu. Gösterileri tüm veliler ayakta izlerken müdürün tek başına oturarak izlemesi velilerein tepkisine neden oldu.

Ankara'da bir ilkokul müdürünün, 29 Ekim törenlerini, prtokole koydurduğu tek sandalyede oturup izlemesi ve velilerin ayakta beklemesi tepki çekti.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan İlkokul’da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları okul bahçesinde düzenlenirken ilginç bir manzara yaşandı. Birgünde yer alan haberde programına katılan tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerin ayakta durduğu ancak okul müdürünün protokole koydurduğu tek sandalye ile töreni izlediği iddia edildi.

Törenin büyük bölümünü sandalyesinden takip eden okul müdürünün hemen arkasında ayakta yaşlı velilerin de bulunduğu bildirildi. Müdürün program boyunca oturması velilerin ve töreni izlemeye gelen vatandaşların tepkisini çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum