Polisin başlattığı operasyon, milli eğitim müdürlüğüne sıçradı

Polisin başlattığı operasyon, milli eğitim müdürlüğüne sıçradı
Polisin, güzellik merkezlerine yönelik başlattığı operasyon ve tutuklamalar Elazığ’a il milli eğitim müdürlüğü personeline de sıçradı.

CIMBIZ Operasyonu kapsamında yürütülen soruşturma, MESEM üzerinden milli eğitim çalışanlarına uzandı. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesindeki soruşturmada, MESEM gibi Milli Eğitim Bakanlığı kurumlarında görevli personelin kamuyu zarara uğrattığı tespit edildi...

Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile başlayan güzellik merkezlerine yönelik operasyonlar Elazığ’a da sıçradı. Elazığ’da gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 16 kişiden 10’u tutuklanırken 6’sı adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Elazığ’da geçtiğimiz gün gerçekleştirilen “Cımbız Operasyonu’nda kamunun sadece 2023 yılında 7 milyon lira zarara uğramasında Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı kamu çalışanlarının olduğu öğrenildi.

2023 yılında kamuyu 7 milyon 400 bin lira zarara uğrattığı gerekçesiyle Elazığ’da dahil düzenlenen ‘Cımbız’ operasyonunda tutuklanan 16 kişi adliyeye sevk edildi. Haber merkezimizin edindiği bilgilere göre aralarında birçok iş adamı, kurum müdürleri, ilçe başkanlarınında aralarında bulunduğu Elazığ’da Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı bir lise (E.Ö.S.M.T.A.L), MESEM gibi kamu kurumlarında görevli personeller ve Güzellik Merkezi, Kafe, Restoran, Kuaför gibi işletme sahipleri ile çalışanlar organize bir şekilde devleti zarara uğratmış…

gunisigigazetesi.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum